Een Kerstcadeautje…

Veranderen is ons vak. Ook vanuit die vakmatige blik kijken wij naar de ontwikkelingen waar onze aarde mee geconfronteerd wordt - zoals Covid en de klimaatproblematiek -, welke veranderingen dat vraagt en hoe mensen, landen en organisaties zoeken naar manieren om verandering te realiseren. 

De processen en dynamieken die in en door veranderingen op gang komen, boeien ons mateloos en we puzzelen en zoeken in onze praktijk graag mee met onze opdrachtgevers naar wat in hun context effectief is. Hoe krijg je mensen in beweging, hoe creëer je draagvlak voor een verandering, hoe voorkom je dat mensen terugvallen in oude gewoontes, hoe ga je om met weerstand? Inspirerend en ook nog steeds spannend om aan bij te dragen. 

Vandaar dat wij dit jaar voor u een kerstcadeau maken met inspirerende én bruikbare tools en werkwijzen om verandering vorm te geven. Wilt u dit cadeau ontvangen? Houd uw mailbox in de gaten, want via onze digitale kerstgroet kunt u het kosteloos bestellen.

Wilt u liever niet wachten en nu al een bestelling doen? Mail uw contactgegevens door, dan sturen wij het u zo snel mogelijk  toe.

Magazine 22

Oost west, thuis best...?!

Magazine 22

Tips voor toekomstig hybride werken

Magazine 22

Op afstand leren en ontwikkelen

Magazine 22

Leven en werken in de tussentijd

Magazine 22

Nieuws van het front

Magazine 22

Investeer in verbinding met de Team-adventskalender