Nieuws van het front

Afgelopen zomer hebben we onze club opnieuw uitgebreid. We zijn blij met de komst van adviseurs Tim Gerner en Irène Leibbrand. Zij stellen zich graag aan u voor.

Tim GernerTim Gerner: “Als trainer en organisatieadviseur draag ik met veel plezier bij aan optimaal (samen)werken, leiderschap in organisaties en effectieve communicatie.
Het is prachtig om dagelijks deelnemers ontwikkelstappen te zien zetten en daar onderdeel van te mogen zijn.
Bij Ardis doen we dit mooie werk ook nog bij allerlei maatschappelijk betrokken organisaties. Zo geven we samen vorm aan een mooiere wereld. Tot snel!”

Irene LeibbrandIrène Leibbrand: “Met mijn achtergrond als cultureel antropologe ben ik altijd al zeer geïnteresseerd geweest in de interactie tussen mensen binnen de context waar zij zich bevinden.
Ook vind ik de ontwikkelingen die daar op individueel niveau, groepsniveau en cultuurniveau kunnen plaatsvinden fascinerend en word ik er heel blij van als ik daar mijn steentje aan mag bijdragen.
Vanuit mijn vorige rollen als project- en teamleider, trainer en (team)coach en nu als adviseur ben ik helemaal blij met mijn nieuwe plek bij Ardis en hoop ik u gauw te ontmoeten en met uw vraagstukken mee te mogen denken!”

Magazine 22

Oost west, thuis best...?!

Magazine 22

Tips voor toekomstig hybride werken

Magazine 22

Een Kerstcadeautje...

Magazine 22

Op afstand leren en ontwikkelen

Magazine 22

Leven en werken in de tussentijd

Magazine 22

Investeer in verbinding met de Team-adventskalender