ARDIS Magazine #20 - Ook online valt er veel te leren

Ook online valt er veel te leren


Het afgelopen jaar is voor veel mensen één groot experiment geweest met op afstand werken, online samenwerken en op afstand leidinggeven. We hebben alle voor- en nadelen kunnen ervaren. Van minder reistijd en functioneler overleg, tot gebrek aan verbinding met elkaar en de organisatie. Eén ding is zeker: thuis en online werken is niet meer weg te denken en ‘blended leren’ is niet meer de uitzondering, maar de regel.

Maar hoe weet je hoe je team er écht voor staat? En hoe zorg je ervoor dat persoonlijke ontwikkeling én teamontwikkeling door kunnen blijven gaan? Onze ervaring is dat (skills)-trainingen, leiderschapsprogramma’s én teamontwikkeling óók online mogelijk (en misschien soms zelfs wel effectiever) zijn. En broodnodig. Wij geven graag een overzicht van ons aanbod, voor zowel individueel als groepsgewijs leren en ontwikkelen.

Klik door naar onze website: online learning


Even voorstellen:
Antoine Boogaard


Graag stellen we onze nieuwe collega Antoine Boogaard aan u voor. In de studie sport en prestatiepsychologie ontdekte hij zijn passie voor het trainen, coachen en motiveren van individuen en teams. Hij ervaart veel voldoening in het bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Anderen typeren hem als sensitief, betrokken en nieuwsgierig. Hij sport graag en houdt van een frisse ochtendduik in zee, zelfs in de winter.

Op deze pagina komt u nog meer over Antoine te weten.Antoine Boogaard


Blended leiderschap


Blended leiderschap

“Building the bridge while walking on it.”

In co-creatie met het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft Ardis een blended leiderschapsprogramma ontwikkeld. Nieuwsgierig naar hoe dit is gegaan en werkt? Lees dan dit interview met Loes Vonk, coördinator leiderschapsontwikkeling bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Samen delen


Leiderschapsspel

Elk jaar stuurt Ardis een kerstgeschenk in de vorm van een boekje. Dit jaar bedachten we iets anders: een spel! En dan wel een spel waarmee je met collega’s kunt reflecteren en verdiepen op je (persoonlijk) leiderschap. Speel het in je MT met je collega-leidinggevenden of in je eigen team met collega-professionals.

Wil jij het spel graag bestellen (kosten €9,90 inclusief verzendkosten)? Klik dan hier!Colofon Ardis Magazine

Met enige regelmaat brengen wij een digitaal magazine uit met inspiratie uit ons vakgebied.

Lees het Ardis Magazine online »

Wil je het Ardis Magazine ook ontvangen, meld je dan hier aan.

Klik hier om je af te melden van het Ardis Magazine.Ardis | Nieuwe Parklaan 105 | 2587BP | Den Haag | 070-351 53 51 | ardis@ardis.nl
Ardis Magazine