ARDIS Magazine #18 - het nieuwe normaal


Beste relatie,

De afgelopen weken en maanden stonden bij ons, net als bij u, volledig in het teken van de Corona crisis. In eerste instantie de schrik en het ongeloof dat dit virus zo agressief om zich heen kon grijpen. Gevolgd door het, met veel drive en energie, omzetten van (een deel van) onze activiteiten naar online. En de ontdekking dat er veel, heel veel mogelijk is. Onze programma’s bieden we intussen bijna allemaal ook digitaal aan: workshops, intervisie, teambegeleiding, coaching maar ook leiderschapstrainingen en talentenprogramma’s inclusief het oefenen met acteurs.

Ook bij onze opdrachtgevers hebben we de beweging gezien van grote drukte in de eerste weken om alles geregeld te krijgen, naar wachten tot er weer ‘normaal’ gewerkt kon worden, naar accepteren dat dit het nieuwe normaal is en we met elkaar hier een weg in moeten vinden. We merken dat er ruimte en behoefte ontstaat om stil te staan bij de afgelopen periode, de lessons learned te delen en verder vooruit te kijken hoe de samenwerking nu zo goed mogelijk vorm gegeven kan worden. In sommige teams is veel onderstroom ontstaan, in andere teams dringt de behoefte aan een aangescherpte koers en visie voor de toekomst zich op. We onderzoeken graag met u de mogelijkheden voor zo’n team time out, online of met wat kleinere teams fysiek bij ons in het pand.

Daarnaast horen we van veel leidinggevenden de behoefte meer en sneller zicht te krijgen op hoe het nu echt met hun medewerkers gaat. Wij hebben hiervoor een Ardis Team Check ontwikkeld. Een online vragenlijst waarmee je eenvoudig voor een team in kaart brengt hoe het met de teamleden gaat op gebieden als persoonlijk welbevinden (fysiek, mentaal en emotioneel), werkdruk, verbinding binnen het team en met de leidinggevende, doelen en productiviteit. Tot 30 juni bieden wij u deze Team Check kosteloos aan. Voor de bespreking ervan in uw team nodigen we u uit contact met ons op te nemen. Eén van onze adviseurs begeleidt dit gesprek graag online of bij ons op kantoor.

De komende periode zal nog steeds veel online plaatsvinden, maar worden groepsbijeenkomsten weer met mate mogelijk. We merken dat er, ondanks alle online mogelijkheden, vaak behoefte is aan weer fysiek contact. Weer écht in iemands ogen kijken, de energie voelen van een groep en daarmee een ander gesprek kunnen voeren. Nu de corona-maatregelen iets verruimd zijn, mogen we ook bij Ardis weer klanten en gasten ontvangen. We houden ons hierbij aan het protocol dat is opgesteld door de branchevereniging NTRO. Voor groepen tot 10 personen zijn wij volledig anderhalve-meter-proof zonder dat we afbreuk hebben gedaan aan de sfeer in ons pand. Bekijkt u vooral hier de foto’s van ons aangepaste pand.


We hopen dat het u en uw team goed gaat en zien u heel graag binnenkort online of bij Ardis!ARDIS Magazine #18 - het nieuwe normaal


Colofon Ardis Magazine

Met enige regelmaat brengen wij een digitaal magazine uit met inspiratie uit ons vakgebied.

Lees het Ardis Magazine online »

Wil je het Ardis Magazine ook ontvangen, meld je dan hier aan.

Klik hier om je af te melden van het Ardis Magazine.Ardis | Nieuwe Parklaan 105 | 2587BP | Den Haag | 070-351 53 51 | ardis@ardis.nl
Ardis Magazine