ARDIS Digitale Kerstkaar 2020


Beste relatie,

Keek u al uit naar ons traditionele rode boekje? Dit jaar, een bijzonder jaar waarin wij 30 jaar bestaan, hebben wij een speciale editie voor u ontwikkeld: het persoonlijk leiderschapsspel Spelen met delen. Hiermee willen we u net als andere jaren inspireren met lichtheid, humor én inhoud. Zoals u het van ons gewend bent, maar in een ander jasje. Onderaan deze mail, vindt u een link om het aan te vragen.

Verandering, ontwikkeling, vernieuwing: bij de start van 2020 konden we niet bedenken hoe groot de uitdaging dit jaar zou zijn. Toen Nederland in maart op slot ging, viel een vanzelfsprekende basis onder ons werk - het werken met groepen - weg. We gingen op zoek naar alternatieve, online mogelijkheden en werden verrast door wat er wél bleek te kunnen. Inmiddels kunnen we nagenoeg iedere bijeenkomst online tot een succes maken. We hebben ons verdiept in het leidinggeven en samenwerken op afstand en we hebben een aantal mooie producten gemaakt die dat ondersteunen. Al met al hebben we, mét u, de crisis omgezet in kansen en vernieuwing. Innovaties die hun vruchten zullen blijven afwerpen, ook als we weer terug kunnen naar fysieke ontmoetingen en hybride werken.

Tegelijkertijd hebben we juist het afgelopen jaar ervaren hoe essentieel contact en nabijheid zijn. Wij hebben elkaar en u in die zin gemist! We hebben ervaren hoe belangrijk het is en blijft om tegen de hectiek en tijdsdruk in, tijd te nemen voor het voeren van het echte gesprek. Om te voorkomen dat haarscheurtjes moeilijk te overbruggen kloven worden. Elkaar goed kennen en elkaars perspectief begrijpen helpt om - ook via beeldschermen - samenwerking vorm te geven. Dit spel helpt daarbij. Spelen met Delen: Ontmoeten, Ontdekken, Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Een spel dat u met collega’s kunt spelen en dat verbindt, verrast en verdiept. Het is een fysiek bordspel, maar leent zich ook voor online spelen…

We sturen het u graag kosteloos toe. Gezien de huidige situatie van thuis werken, vragen we u hiervoor een adres op te geven waarop u het wilt ontvangen. Dat kan via deze link. We gebruiken dit adres eenmalig om het spel te verzenden en nemen het niet op in ons bestand.

We wensen u veel speelplezier en inspiratie en hopen u in 2021 weer te ontmoeten!Ardis Magazine
Kerstgroet video

Yvonne Gerritsen, Robert van der Riet, Ada Odijk, Daisy Peters, Miriam Kristalijn, Rike Hendrikse, Caroline Hermans, Monique Pronk, Suzanne den Boer, Ineke Sleutjes, Ron Witjas, Lisette de Roode, Nathalie van der Stel, Nelleke Pronk, Matthijs Schmidt, Roelien Bokelmann, Anne Bouwmeester, Vincent Hendriks, Judieke van Dijk, Azra Muhamedbegovic, Judith van der Werf, Geert van Maanen, Sanja Scholtes, Marja den Boer, Jessica Hettinga

Ardis | Nieuwe Parklaan 105 | 2587BP | Den Haag | 070-351 53 51 | ardis@ardis.nl

Colofon Ardis Magazine

Met enige regelmaat brengen wij een digitaal magazine uit met inspiratie uit ons vakgebied.

Lees het Ardis Magazine online »

Wil je het Ardis Magazine ook ontvangen, meld je dan hier aan.

Klik hier om je af te melden van het Ardis Magazine .