Andres
Dijkshoorn

Adviseur

Wat anderen over Andres zeggen:

Rationeel en sensitief, brengt structuur aan, legt snel contact met mensen.

Andres Dijkshoorn

Vanuit zijn nieuwsgierigheid altijd op zoek naar de redenen waarom mensen en organisaties handelen zoals ze doen.  Zoekt naar het grotere plaatje, het verhaal achter situaties en gebeurtenissen en plaatst zo zaken altijd in perspectief. Als bestuurskundige gevormd aan de Universiteit van Tilburg en daarna aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam gepromoveerd. Daarna jarenlang gewerkt aan het Binnenhof waar hij een uitstekend politiek fingerspitzengefühl heeft ontwikkeld. 

Dit maakt zijn werk zo leuk: 
Leert van elke ontmoeting, elke organisatie en elk verhaal. Vindt het geweldig een bijdrage te leveren aan het beter functioneren van mensen en organisaties. Geniet van het bij kunnen dragen aan de zoektocht naar antwoorden op uiteenlopende vragen.

Hier wordt hij blij van:
Andres is gek op alles wat rijdt, vaart en vliegt. Houdt ervan om met z’n Peugeot cabrio containerschepen te gaan kijken op de Maasvlakte, rijdend op de A4 de vliegtuigen te zien landen op Schiphol en vanaf de Van Brienenoordbrug de zon achter zijn geliefde Rotterdamse skyline te zien zakken.
 

Collega's van Andres

Miriam Kristalijn
Miriam Kristalijn
Adviseur
Robert van der Riet
Robert van der Riet
Adviseur
Ineke Sleutjes
Ineke Sleutjes
Adviseur, trainer
Ron Witjas
Ron Witjas
Adviseur en Oprichter