Anneke
Botman

Adviseur

Wat anderen over Anneke zeggen:

Scherp, analytisch sterk, creatief en heeft een groot inlevingsvermogen.

Anneke Botman

Anneke is er van overtuigd dat ze uiteindelijk altijd zelf invloed heeft op hoe de dingen lopen. Dat betekent dat ze veel reflecteert op haar eigen doen en laten en de effectiviteit daarvan. Op deze manier kijkt Anneke ook naar de deelnemers in haar trainingen, en dat geeft haar feedback vorm. Eigen invloed is daarbij de kern. Het vak van adviseur/trainer, waarin ze mensen leert reflecteren en aanpassen past goed bij haar.

Dit maakt haar werk zo leuk: 
Houdt van de dynamiek in haar werk: de verschillende mensen, organisaties en plekken waar ze komt en de wisselende thema’s zoals intern adviseurschap, gelijk hebben versus gelijk krijgen en met zelfvertrouwen je werk doen. Werkt het liefst in langere leergangen waarbij er een langdurig contact ontstaat tussen haar en de deelnemers. Je kunt haar wakker maken voor een coachgesprek in een Expertprogramma waarin ze werkt aan zelfbewustzijn of voor een Maatschappelijke Opdracht, één van Ardis' leervormen. Daarin vindt ze het geweldig om mensen écht aan het werk te zien en daarin van toegevoegde waarde te zijn.

Hier wordt ze blij van:
Annekes huis is de plek bij uitstek waar ze tot rust komt. Ze houdt ervan om te werken aan de inrichting, te klussen volgens een stappenplan, om er te lezen in een psychologieboek én om er wijn te drinken bij kaarslicht, samen met haar vriend Jaap.

Collega's van Anneke

Matthijs Schmidt
Matthijs Schmidt
Adviseur
Andres Dijkshoorn
Andres Dijkshoorn
Adviseur
Yvonne Gerritsen
Yvonne Gerritsen
Adviseur en Partner
Ada Odijk
Ada Odijk
Adviseur