Ellen
Feller

Adviseur

Anderen over Ellen:

Verbindt tegenstellingen. Focust met oog voor gevoeligheden op het gewenste resultaat. Kan goed voorbereid improviseren.

Ellen Feller

Afgestudeerd als onderwijskundige aan de Universiteit Leiden. Werkte daarna voor verschillende bureaus als teamcoach, trainer, opleider en ontwerper van ontwikkel- en verandertrajecten. Haar motto is ‘Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd’. Heeft zich geschoold in systemisch werken, NLP, Deep Democracy, Transactionele Analyse, Insights Discovery en Rationele Emotieve training.

Dit maakt haar werk zo leuk: 
Zij gelooft dat de wereld er beter van wordt als ieder mens vanuit zijn kracht en talent werkt en leeft. Teams ziet zij als de bouwstenen van organisaties. MT’s en teams motiveren om elkaars kwaliteiten te benutten én het versterken van resultaatgerichtheid en leiderschap, vindt zij daarom prachtig werk. Haar hart ligt bij opdrachten in de zorg, onderwijs en overheidsorganisaties.

Hier wordt ze blij van:
Familie, vrienden en haar pleegkinderen zijn voor haar belangrijk. Lange reizen op de fiets met haar partner door tropische oorden, is wat zij het liefste doet. Haar gitaar gaat daarbij altijd mee, want muziek maken is voor Ellen een belangrijke bron van ontspanning.

Collega's van Ellen

Judieke van Dijk
Judieke van Dijk
Adviseur
Anne Bouwmeester
Anne Bouwmeester
Adviseur
Janneke van Hierden
Janneke van Hierden
Kok en Cateraar
Rike Hendrikse
Rike Hendrikse
Adviseur