Marije
van Duijne Strobosch

Adviseur

Anderen over Marije:

Betrokken, ruimtegevend en doortastend op cruciale momenten

Marije van Duijne Strobosch

Doordat zij lang heeft gewerkt in het publieke domein en zelf lange tijd leiding heeft gegeven, spreekt zij als geen ander de taal van leidinggevenden uit de Rijksdienst. Ook heeft zij ruime ervaring als adviseur bij organisatieontwikkeltrajecten. Haar bedrijfskundige achtergrond heeft zij aangevuld met opleidingen tot gecertificeerd coach, Deep Democracy en Theory U. Marije ontwerpt en begeleidt leiderschapsprogramma’s en coacht professionals, (conflict)teams en managementteams.

Dit maakt haar werk zo leuk: 
Marije geniet ervan om een bijdrage te leveren aan ontwikkeling – van mensen en van teams en organisaties. Stil staan bij wat er speelt en van daaruit zoeken naar nieuwe inzichten en wegen is voor haar de sleutel. Zo ontstaat ruimte voor goede, open gesprekken en hernieuwde samenwerking. Marije heeft hierbij zowel oog voor het proces als de inhoud.

Hier wordt ze blij van:
Marije geniet samen met haar man van het landelijke Soest. Werken in de tuin, wandelen met vrienden en fietsen over de Utrechtse Heuvelrug geven haar veel energie. En als het regent, vind je haar achter de piano, bij haar vrouwenkoor of in een amateur operacursus.

Collega's van Marije

Anneke Dubbink
Anneke Dubbink
Katinka Versteegh
Katinka Versteegh
Adviseur
Lisette de Roode
Lisette de Roode
Adviseur, trainer, coach
Femmegien Mente
Femmegien Mente
Trainer, coach en adviseur