Rene
Glastra van Loon

Adviseur, trainer

Wat anderen over Rene zeggen:

Open, creatief en treffend in observaties

René Glastra van Loon

De eerste jaren van zijn leven leefde René in een commune in Portugal. Onafhankelijkheid en eigen kracht kreeg hij vanuit de basis mee. Hij gelooft in de potentie van mens en maatschappij. Anderen helpen zichzelf te realiseren is daarmee zijn drijfveer, zijn intuïtie en zijn focus. Als sociaal- en sportpsycholoog werkte René in verschillende branches: het onderwijs, bedrijfsleven, radicalisering & polarisatie, en welzijn. Een thema dat hem na aan het hart ligt, is Deep Democracy. In projecten gericht op rolfluïditeit kon hij bij uitstek zijn energie kwijt voor het verbinden van afwijkende perspectieven – vanuit de overtuiging dat daarmee de basis ontstaat voor optimale samenwerking.

Dit maakt zijn werk zo leuk: 
Houdt van de diversiteit in mensen en datgene wat ze drijft. Is ervan overtuigd dat je een betekenisvol leven vindt, wanneer je verantwoordelijkheid neemt voor je behoeftes. Wisselt het begeleiden van groepen graag af met individuele coaching. Het lichtje in andermans ogen bij een moment van inzicht is waar hij het voor doet.

Hier wordt hij blij van: 
De natuur in met zijn kinderen en vriendin. Het liefst afgewisseld met een speelse activiteit voor plezier en uitdaging met elkaar. René sport ook veel en graag. In voetbal, tennis en wielrennen vindt hij zowel zijn focus als zijn rust. Maar geen zinvol bestaan zonder een verdiepend gesprek. Dan kan de dag niet lang genoeg duren.

Collega's van Rene

Vincent Hendriks
Vincent Hendriks
Adviseur
Ada Odijk
Ada Odijk
Adviseur
Marja den Boer
Marja den Boer
Adviseur
Daisy Peters
Daisy Peters
Financiƫle administratie