Robert
Kruijsdijk

Adviseur

Anderen over Robert:

Betrokken, betrouwbare en bevlogen ontwikkel- en sparring partner die veel paraat heeft.

Robert Kruijsdijk

Sinds zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente adviseert hij ruim 27 jaar (internationale) profit en non-profit organisaties in ontwikkeling en verandering. Heeft zich onder meer bij Sioo en de Vrije Universiteit laten inspireren en heeft veel bagage vergaard over leren, coachen, veranderen, implementeren, gedragsbeïnvloeding en improviseren. Hij begeleidt (management)teams, proceseigenaren en leiderschapstrajecten.

Dit maakt zijn werk zo leuk: 
Vindt het heerlijk om met een brede en frisse blik bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen en hun organisatie. Benutten en waarderen wat er is, is een belangrijk uitgangspunt. Hij werkt in co-creatie, weet de beoogde verandering in het hier en nu te brengen en het denken en doen te combineren. Waardevolle uitkomsten van zijn werk zijn niet alleen inhoudelijke resultaten, maar ook relatie- en leerresultaten.

Hier wordt blij van:
Robert is helemaal in zijn element als hij op avontuur is en beweegt. Het liefst in de buitenlucht en met anderen. Daarom doet hij graag aan motorrijden, sporten (mountainbiken, bootcampen, skiën, snowboarden, padel) en theatersport.

Collega's van Robert

Ineke Sleutjes
Ineke Sleutjes
Adviseur, trainer
Vincent Hendriks
Vincent Hendriks
Adviseur
Rike Hendrikse
Rike Hendrikse
Adviseur
Robert van der Riet
Robert van der Riet
Adviseur