Rolf
Rosenmöller

Trainer, coach en adviseur

Anderen over Rolf:

Bevlogen, verbindend, scherp en resultaatgericht

Rolf Rosenmöller

Na zijn studie aan de London School of Foreign Trade werkte Rolf in verschillende branches en bekleedde hij functies van medewerker tot directeur. De laatste 20 jaar ligt zijn focus op het begeleiden van professionals en teams bij het realiseren van zowel persoonlijke- als organisatiedoelstellingen. Hij voelt zich als een vis in het water op alle niveaus in een organisatie. Rolf is co-auteur van de boeken: Beoordelen, Personal branding in turbulente tijden en het onlangs verschenen boek ‘Hoe maak jij het verschil’?

Dit maakt zijn werk zo leuk: 

Juist in een tijd waarin bewezen wordt dat verandering een constante is, geeft het hem veel energie professionals te ondersteunen en te motiveren zich met elkaar te verbinden, ruimte te geven aan elkaars talenten en vervolgens individueel en als team onderscheidende resultaten te boeken. De resultaten die daaruit voortvloeien vormen de motivatie voor zijn gedrevenheid en plezier. Zijn stijl kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid bij de mensen met wie hij werkt. Rolf is sterk in het abstracte concreet en tastbaar maken, hij is resultaatgericht en door zijn ervaring in de commerciële wereld verliest hij de klant nooit uit het oog.

Hier wordt hij blij van:

Rolf geniet van zijn gezin en een kleurrijk sociaal leven. In deze context ervaart hij het als ‘rijk’ als er sprake is van echt contact. Verder zoekt Rolf ontspanning in de natuur, sportieve uitdaging in skiën en ontlading op de golfbaan.

Collega's van Rolf

Suzanne den Boer
Suzanne den Boer
Adviseur
Caroline Hermans
Caroline Hermans
Adviseur
Anneke Dubbink
Anneke Dubbink
Nanne van Vondelen
Nanne van Vondelen
Trainer, coach en adviseur