Selma
Boschloo

Adviseur

Anderen over Selma:

Empathisch, betrokken, nuchter, met focus op het gewenste resultaat.

Selma Boschloo

Na haar studie Europese Studies aan de UVA heeft zij in verschillende branches en functies gewerkt. De laatste 13 jaar is zij werkzaam als organisatieadviseur en trainer. Zij begeleidt teams en leidinggevenden bij transitie vraagstukken waarin ontwikkeling van mensen key is voor het bereiken van de gewenste organisatie doelstellingen.

Dit maakt haar werk zo leuk: 
Zij houdt ervan om mensen met humor en scherpte uit te dagen, te prikkelen en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Zij werkt het liefst met organisaties in transitie. Hierbij bekijkt zij het vraagstuk graag eerst vanuit verschillende perspectieven en betrekt alle stakeholders bij de veranderaanpak. Ze faciliteert het management en teams om meervoudig te kijken en de uitdaging samen aan te gaan om het gewenste resultaat te bereiken.

Hier wordt ze blij van:
Zij prijst zich gelukkig met twee geweldige dochters en een fijne partner. Voor ontspanning en inspanning staat zij graag 2-3 keer per week op de tennisbaan en is zij altijd te porren voor een spelletje of een goed gesprek, bij voorkeur wandelend in de natuur.

Collega's van Selma

Jessica Hettinga
Jessica Hettinga
Adviseur en Partner
Robert van der Riet
Robert van der Riet
Adviseur
Suzanne den Boer
Suzanne den Boer
Adviseur