Wouter
de Zwart

Trainer, coach en adviseur

Anderen over Wouter:

creatief, analytisch,  bruggenbouwer, resultaatgericht.

Wouter de Zwart

Houdt van: Wouter werkt graag samen met mensen om de organisatie te verbeteren. Daarbij  kan hij zich snel inwerken en een organisatie ’eigen’ maken. Hij communiceert makkelijk met alle niveaus binnen de organisatie en is in staat snel te ontdekken waar knelpunten zitten. Hij weet mensen en organisatieonderdelen bij elkaar te brengen, processen te optimaliseren, mensen te motiveren. Hij houdt het overzicht, kijkt breed en kan tegelijkertijd de diepte in gaan wanneer dat nodig is. Hij heeft jarenlange ervaring binnen gemeentelijke- en onderwijsorganisaties als programmamanager,  verandermanager en adviseur.                                                                                    

Dit maakt zijn werk zo leuk:  Mensen motiveren en zien dat ze hun kennis en kunde beter benutten en inzetten. Leiderschap naar een nieuw niveau tillen en mensen spiegelen, coachen om te laten zien hoe het ook (en mogelijk beter) kan.

Hier wordt hij blij van: Goed werk leveren kan alleen wanneer buiten het werk de accu regelmatig opgeladen kan worden. Wouter woont samen met zijn vrouw in een monumentale kerk die ze samen tot woonhuis hebben verbouwd. De vrije dagen worden gebruikt voor werken aan en om dit paradijsje. Koken is een andere passie, waar veel tijd in gestoken wordt. Daarnaast hebben ze twee fantastische zonen die uit huis zijn maar regelmatig langskomen.

Collega's van Wouter

Judith van der Werf
Judith van der Werf
Office manager
Robert van der Riet
Robert van der Riet
Adviseur
Hans Bergstra
Hans Bergstra
Judieke van Dijk
Judieke van Dijk
Adviseur