Open Aanbod

U vindt hier ons (open) aanbod workshops en trainingen.

Odyssee

Schrijf je in!

Het doel van Odyssee, een interdepartementaal programma voor directeuren binnen de Rijksdienst, is het vinden van een leiderschapskoers die aansluit bij de veranderingen in de buitenwereld en die bijdraagt aan de ontwikkeling van de eigen organisatie. Concretiseren van persoonlijk leiderschap en het versterken van de groei als authentiek leider staan daarin centraal.

Train de trainer

Schrijf je in!

Hoe maak ik leerdoelen scherp,  hoe maak ik een training of een workshop interactief en boeiend, welke werkvormen zet ik in, binnen en buiten het lokaal. Met deze vragen gaan wij aan de slag in de training; Train de trainer. 

Zelforganisatie – De Basis

Schrijf je in!

In deze workshop ontdekt u de basisprincipes van zelforganisatie. Dit is geen theoretisch verhaal waarbij we in ons hoofd blijven: we experimenteren tijdens de workshop concreet met nieuwe werkwijzen. Daarnaast vertalen we de principes naar concrete stappen die u kunt zetten om met uw team of afdeling aan de slag te gaan met zelfsturing.

Learning community

Schrijf je in!

De learning community bestaat uit een diverse groep professionals die allemaal vanuit hun eigen rol en functie actief aan de slag zijn met het implementeren van (onderdelen van) zelforganisatie. We organiseren één keer per maand een bijeenkomst waarin we praktijkervaringen uitwisselen en vragen bespreken. 

Co-resolve – Inclusieve besluitvorming

Schrijf je in!

In de training Co-resolve – inclusieve besluitvorming krijgt u praktische handvatten aangereikt om als leidinggevende inclusieve besluitvorming in uw eigen team te begeleiden.