Vacatures

Kom ons team versterken!

Vacature Trainer/Coach

Ardis Organisatie Ontwikkeling zoekt ervaren collega’s voor trainingen, coaching en organisatie-advies

 

Organisatieadviseur/trainer (medior)

32 - 40 uur per week

 

Functie omschrijving

Vanuit je vakmanschap, creativiteit en betrokkenheid duurzaam werken aan de ontwikkeling van mensen in organisaties, dat is waar je voor gaat! Als organisatieadviseur/trainer bij Ardis draag je bij aan cultuur- en leiderschapstrajecten met training, coaching en begeleiding van (management)teams. Met je scherpe inzicht in werkprocessen en verhoudingen in organisaties,  je observatie en analyse van menselijke motieven en gedrag ben je sparring partner op verschillende management niveaus.

Waar je dit doet? Bij een breed scala van opdrachtgevers zoals overheidsorganisaties, hoger onderwijsinstellingen en profit organisaties zoals Toyota en Tata Steel. Heb je ambitie om door te groeien tot een adviseur die ons bureau mede vormgeeft, autonoom kan opereren maar wel gedijt in een hechte groep collega’s? We bieden een informele en professionele omgeving waarin persoonlijke ontwikkeling, humor en inzet goed samengaan met zelfstandigheid. Kom jij ons team versterken?

 

Over Ardis 

Sinds de oprichting in 1990 hebben we een gerenommeerde positie in de Nederlandse advies- en opleidingswereld opgebouwd. Vanuit een karakteristiek pand in Den Haag werken we vele organisaties in de publieke en private sector. We hechten aan langdurige relaties met opdrachtgevers en werken uitsluitend op in-company basis. Wij zien betrokkenheid bij de organisaties waarvoor wij werken, vakmanschap en creativiteit als de primaire kenmerken van ons bureau.

We zien de opdrachten steeds complexer worden. Projecten worden groter en betreffen steeds meer de verandering en ontwikkeling van diverse lagen in de organisatie. Betrekken, beïnvloeden en ondersteunen van het management is een belangrijk onderdeel van onze projecten. Onze aanpak is vaak systemisch en kenmerkt zich door aandacht voor individuele ontwikkeling in verbinding met de context. Wij zien het als onze uitdaging om daarbij dicht op het primaire proces van onze opdrachtgevers te werken. Onze opdrachtgevers beschrijven onze werkwijze als betrokken, professioneel en meedenkend.

 

Onze wensen

Naast een academische opleiding heb je al ruime ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van ontwikkeltrajecten, het begeleiden van groepsbijeenkomsten (trainingen, teams, MT’s, conferenties) en het hanteren van groepsprocessen in het kader van organisatieontwikkeling (minimaal 5 jaar). Je bent gedreven, leergierig, energiek en resultaatgericht. Je bent scherp in de analyse van organisatievraagstukken, in staat tot conceptueel en abstract denken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Voor de succesvolle uitoefening en doorgroei naar senior niveau kun je aantoonbaar zelfstandig werk acquireren en een netwerk opbouwen en beheren.

Herken je je in bovenstaand profiel en heb je een bestuurskundige of bedrijfskundige achtergrond, dan nodigen we je nadrukkelijk uit te reageren.

 

Wat verwachten we van een medior adviseur

  • Intakegesprekken met opdrachtgevers voeren: analyseren van een vraag, achterhalen vraag achter de vraag en komen tot onderbouwd ontwikkeladvies
  • Ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van opleidings- en ontwikkeltrajecten
  • Gedegen didactische vaardigheden, minimaal basis coachingsvaardigheden
  • Goed in staat te werken met groepen, hanteren en benutten van groepsdynamiek
  • Gesprekspartner voor het management / opdrachtgevers, advieskracht die verder gaat dan alleen de gestelde (opleidings)vragen.
  • Kan inhoudelijke thema’s verder uitwerken, materiaal en werkvormen ontwikkelen
  • Projectmanagement van eigen projecten, met daarbij het aansturen van projectteams met meerdere collega’s
  • Kan zichzelf als instrument gebruiken, in staat tot goede zelfreflectie en bewust schakelen in gedrag
  • Acquisitie voor eigen klussen, offertes schrijven, netwerk onderhouden, relatiebeheer

 

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een jaarsalaris met een vast en een flexibel deel, afhankelijk van behaalde targets. De bandbreedte ligt tussen de 58k en 72k per jaar (bij 100% aanstelling en behalen van de targets). Daarnaast bieden wij marktconforme secondaire arbeidvoorwaarden zoals een lease-auto of openbaar vervoer kaart, goede faciliteiten om thuis te werken, een ruim opleidingsbudget, etc.

 

Solliciteren

Herken je je in het profiel , dan maken we graag kennis! Je sollicitatie kun je richten aan Ardis, t.a.v. het secretariaat: ardis@ardis.nl.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem contact op met Robert van der Riet, 06-53159599 of Jessica Hettinga (06-15075906). Zij staan je graag te woord.