Vergaderruimtes 

Perfecte locatie voor een vergadering of bijeenkomst in Den Haag (Scheveningen)

Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer (de tram stopt voor de deur)

 

Een ruimte nodig voor het organiseren van een bijeenkomt of op zoek naar een vergaderlocatie? Bij Ardis hebben wij 3 unieke ruimtes beschikbaar.

  • Bibliotheek €460,- per dag
  • Parkzaal €460,- per dag
  • Loft €650,- per dag

 

Onze ruimtes zijn uitgerust met de benodigde faciliteiten zoals smartboard, flip-over, en Wifi. 

Op verzoek verzorgen wij graag een lunch, borrel of eenvoudig diner. De kosten hiervan bedragen €22,50 voor een lunch en  €30,- voor het diner per persoon. De kosten van een borrel zijn op aanvraag

 

De anderhalve meter economie

Het nieuwe normaal sinds de uitbraak van het coronavirus. Wij hebben ons pand aangepast aan de maatregelen die door de overheid zijn voorgeschreven. Dankzij looproutes, duidelijke aanwijzingen en een aangepaste indeling van ruimtes, kunnen wij inmiddels weer groepen tot maximaal 10 personen bij ons ontvangen. Bij groepen tot 6 personen door 1,5 meter uit elkaar te zitten, bij groepen tot 10 personen door te werken met plexiglas schermen. Zo kunnen we uw en onze veiligheid waarborgen en elkaar toch weer live zien en spreken. We verheugen ons erop u weer in ons sfeervolle pand te ontmoeten!   

 

Wilt u meer weten of uw vergaderwensen aan ons voorleggen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ardis@ardis.nl of via telefoonnummer 070 3515351 en we bespreken de mogelijkheden.