Duurzame keuzes

Ook op het gebied van duurzaamheid proberen wij ons steentje bij te dragen. We zijn continu op zoek naar mogelijkheden om onze voetprint van onze dagelijkse werkpraktijk te verminderen. Op die manier proberen we het milieu en de natuur zo min mogelijk te belasten

Zo kopen we de verse producten van onze lunches voor groepen zoveel mogelijk biologisch én lokaal in. Daarnaast zijn we bezig met het verduurzamen van ons wagenpark en ons pand in Den Haag, een verantwoorde afvalscheiding en -verwerking en een steeds milieubewustere inzet van trainingsmateriaal.

Verder proberen wij onze collega’s en onze klanten tijdens de dagelijkse werkzaamheden te inspireren om meer milieubewuste keuzes te maken. Bijvoorbeeld door te stimuleren om papieren bekertjes te hergebruiken tijdens trainingen of zoveel mogelijk  trainingsmateriaal niet uitgeprint maar digitaal aan te leveren.

“Door op zoek te gaan naar leuke, inspirerende alternatieven voor onze keuzes in de dagelijkse werkpraktijk, merk ik dat ik op een positieve manier gestimuleerd word om met duurzaamheid bezig te zijn. Juist door elkaar te voeden met leuke tips en ideeën, krijg ik er energie van om hiermee bezig te zijn en helpt het mij om ook in mijn privéleven steeds meer verantwoorde keuzes te maken.”

Irène Leibrand

Adviseur, Ardis