Over Ardis

People, Professie en Plezier

Over Ardis


Wij zijn een organisatieadviesbureau dat sinds de start in 1990 op hoog niveau opereert binnen Rijksoverheid, Gemeenten, Universiteiten, Hogescholen en Bedrijfsleven. Sterke betrokkenheid bij de opdrachtgever en deelnemers, creativiteit in onze programma’s en werkvormen en vakmanschap in ons advies- en opleidingswerk kenmerken de werkwijze van Ardis.

De naam Ardis komt uit het Grieks en betekent ‘speerpunt’ of ‘pijlspits’ - in associatie met doeltreffendheid en gerichtheid.

 

Bij Ardis hanteren we sinds de oprichting drie P’s als motto: People, Professie en PlezierPeople: werken met collega’s waarmee je veel gemeen hebt en waarmee je op gelijk niveau kunt werken en lachen. Het vak - de Professie, in al zijn facetten op een zo hoog mogelijk niveau uitoefenen. En Plezier in alles wat we doen! 

 


 

 

Open Aanbod

 

Management Leergang Vrouwen

Schrijf je in!

De Management Leergang Vrouwen (MLV) is voor vrouwen met ambitie, die hun lef en hun persoonlijk leiderschap willen ontwikkelen of versterken. Naast basis-management vaardigheden, biedt deze leergang de mogelijkheid om in een groep vrouwen je persoonlijke stijl van leidinggeven te onderzoeken en (verder) te ontwikkelen. 

Inspiratiesessies Werkgeluk

Schrijf je in!

Inspiratiesessies over werkgeluk op maat met een mix van interessante theorieƫn, bruikbare oefeningen en inspirerende voorbeelden.

Oriëntatie op Leidinggeven

Schrijf je in!

In de training Oriëntatie op Leidinggeven krijg je antwoord op de volgende vragen. Welke taken en verantwoordelijkheden heb je als leidinggevende nu eigenlijk en passen die wel bij jouw kwaliteiten en ambities? En waar ben je al goed in en waarin moet je je nog verder ontwikkelen?