Onze tools

 Praktijkervaring en wetenschap als basis

In de loop der jaren ontwikkelden wij verschillende tools, gebaseerd op onze praktijkervaring en wetenschappelijke onderzoeken. Een aantal voorbeelden.

 

Icoon van het Ardis Netwerkbeeld
Het Ardis Netwerkbeeld onderscheidt acht factoren die cruciaal zijn bij effectief opgavegericht samenwerken. Het online meetinstrument geeft een diagnose van hoe alle betrokken partners de samenwerking ervaren en vormt de basis voor verdere ontwikkeling.
Het Leiderschapskompas is een hulpmiddel om te reflecteren. Het kompas reikt reflectievragen aan vanuit de verschillende rollen die je hebt als leidinggevende en biedt tips en handvatten om met de uitdagingen van deze tijd om te gaan.
De Acculader geeft je dieper en preciezer inzicht in de factoren die maken dat je energie verliest of juist krijgt in je werk. Daarnaast geeft dit instrument handvatten om energiebronnen te vergroten en stressbronnen te verlagen.
Onze unieke 360 graden feedback tool geeft een gewogen beeld van het functioneren van personen gebaseerd op feedback vanuit verschillende gezichtspunten. De competentieset stellen wij geheel op maat samen. Dat gebeurt op individueel niveau of per functiegroep.
Het Teambeeld is een online meetinstrument dat de succesfactoren van jouw team in beeld brengt. Hiermee verkrijg je directe aanknopingspunten om het team functioneren te verbeteren.