Keurmerken

Cedeo biedt inzicht in de kwaliteit van het aanbod aan bedrijfsopleidingen. Cedeo is onafhankelijk en werkt ten behoeve van inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. De Cedeo-erkenning geldt als hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Elke twee jaar doet Cedeo onderzoek onder klanten van Ardis en levert een bedrijfsbezoek. In 2022 heeft Ardis opnieuw het keurmerk verkregen. Hieronder enkele citaten uit het Cedeo rapport:

“In het voortraject hebben we goede gesprekken met de adviseurs van Ardis. Omdat ze ons inmiddels goed kennen, weten ze snel waar de pijnpunten liggen. We bespreken vervolgens op een constructieve manier wat ze voor ons kunnen betekenen.”

“De trainingen zijn aangepast aan onze wensen en behoeften. Hierdoor leveren ze meer profijt op dan een standaardtraining en dat vinden onze medewerkers prettig. Ze kunnen veel van het geleerde toepassen tijdens hun werk, direct dan wel indirect.”

Je merkt dat er goed over de inhoud is nagedacht en dat er experts bij de ontwikkeling zijn betrokken.

“De verschillende werkvormen, waaronder een aantal bijzonder interactieve, zorgen voor afwisseling en dat helpt mee bij het alert blijven. Iedereen vond het ook gewoon heel leuk om actief mee te doen. Het was veel meer dan alleen een verplichting.”

“Ik ben zeer te spreken over de begeleiding die werd geboden, heel professioneel op een niet dwingende, vriendelijke manier. Ik voelde me daardoor erg op mijn gemak zodat ik veel meer op- en aannam dan anders het geval zou zijn. Dat was zeker een verdienste van de trainer.”

“Ik krijg altijd heel snel een antwoord en er wordt ook echt met ons meegedacht.”

De contacten met Ardis verlopen prettig. Ze lijken goed aan te voelen waar wij behoefte aan hebben.

“Wat ik heel prettig vind, is dat je je nooit hoeft te generen als je bepaalde vragen hebt. Er wordt altijd op een respectvolle en serieuze manier met onze vragen omgegaan.”

Download hier het volledige Cedeo rapport.

Ardis beschikt ook over het NRTO-keurmerk. Download hier het certificaat.