Anne
Bouwmeester

Adviseur

Anderen over Anne:

Sensitief, positief en met een scherpe, open blik.

Anne Bouwmeester

Begeleidt als organisatie psychologe en master coach ruim 10 jaar organisaties, teams en individuen in hun ontwikkeling. Haar visie op het vak is mede ontstaan als manager van een productievestiging en als externe change consultant bij diverse organisaties. Ze gelooft dat verandering om lef vraagt om te staan voor wie je bent en van hieruit de verbinding te zoeken. Anne is ervan overtuigd dat focus op de gewenste toekomst en op mogelijkheden de kans vergroot dat je bereikt wat je wil. Er kan meer dan je denkt!

Dit maakt haar werk zo leuk: 
Ze houdt van haar vak. Het geeft haar energie om teams en individuen te begeleiden in hun ontwikkeling. Samen onderzoeken waar gedrag vandaan komt én stappen maken. Werkt het liefst in langere leergangen of coachtrajecten waarbij er een langdurig contact ontstaat tussen haar en de deelnemers.

Hier wordt ze blij van:
Een strandwandeling of bergbeklimming, op reis zijn, zeilen met familie in Zeeland waar ze opgroeide, racefietsen met haar man in Den Haag waar ze woont. En buitenspelen, zelf die glijbaan af met haar zoontje.

Collega's van Anne

Yvonne Gerritsen
Yvonne Gerritsen
Adviseur en Partner