Anne Bouwmeester

“Sensitief, positief en met een scherpe, open blik.”

Over Anne

Echt bewust van haar liefde voor het vak werd ze toen ze als leidinggevende een leergang volgde. De diepgang en ruimte voor kwetsbaarheid die binnen een leergroep kan ontstaan vind ze indrukwekkend en krachtig. Hierdoor ontwikkelt niet alleen het individu zich, het effect op de organisatie en haar opgave is echt groot.
Anne begeleidt als organisatie psychologe en master coach zo’n 15 jaar organisaties, teams en individuen. Haar visie op het vak is gevoed door haar eerdere functies zoals leidinggevende van een productievestiging en externe change consultant. Ze gelooft dat verandering om lef vraagt om te staan voor waar jij in gelooft en dit in samenwerking met de anderen écht te willen ontdekken. Het vraagt commitment. Het vraagt nieuwsgierigheid. Het vraagt jezelf zijn in je rol en in de context.
Ze werkt vanuit methodes zoals, NLP, Deep Democracy, ‘impactvolle interventies in teams’, lichaamsgericht werken.

Hier wordt zij blij van

Een lange wandeling of bergbeklimming, zeilen in Zeeland, met haar jonge gezin al vroeg op het strand zijn in Den Haag waar ze woont. Goede vrienden zien. En ook simpelweg een echt goede cappuccino op de dag. Het moment pakken! In figuurlijke zin of door het oog van de camera.

Dit maakt haar werk zo leuk

De gedrevenheid, openheid en het vertrouwen in zoveel van de ontmoetingen. Werkt het liefst in langere leergangen of (team-)coachtrajecten waarbij er een langdurig contact ontstaat tussen haar en de deelnemers.

e-mailAdviseur
e-mail Mail Anne Bouwmeester
e-mail Volg Anne Bouwmeester op LinkedIn