Anneke
Dubbink

Trainer, coach en adviseur

Anderen over Anneke:

Energiek en enthousiast. Combineert inlevingsvermogen en vasthoudendheid om tot resultaten en oplossingen te komen.

Anneke Dubbink

Houdt van:In dialoog zijn met de mensen met wie je samenwerkt. Werk maken van het organiseren van samenspraak en tegenspraak. Het legt de basis voor vertrouwen, betrokkenheid en draagvlak. Heeft na haar studie Andragologie, ruim 30 jaar ervaring opgebouwd op het gebied van organisatieontwikkeling en verandermanagement. Zij heeft bij verschillende bureaus gewerkt als adviseur, programmamanager, projectleider, trainer en coach. Leren, verbeteren en ontwikkelen van organisaties en mensen staan centraal in haar werk. Met behulp van vervolgopleidingen zoals Management Drives, TeamPlayerProfile en Human Synergistics ontwikkelt zij zichzelf nog steeds.

Dit maakt haar werk zo leuk:  Er aan bij kunnen dragen dat een veranderproces mensen en organisaties veerkrachtig maakt. Veranderen is vaak best lastig: mensen merken niet altijd verbeteringen, resultaten worden niet op tijd behaald of men raakt het spoor bijster in het proces. Wat helpt is ontdekken waar je naartoe wilt en waarom. Ruimte geven aan overwegingen, ideeën en onzekerheden. Want effectief veranderen begint altijd met elkaar goed begrijpen. Leidend hierbij is de overtuiging dat mensen wel willen veranderen, maar niet veranderd willen worden.

Hier wordt ze blij van: Helemaal gelukkig als ze op de racefiets in een lekker tempo over de Lekdijk fietst. Vaak samen met haar man of met vriendinnen. Al ruim 10 jaar is ze naast haar werk als adviseur, raadslid in de gemeente waar ze woont. Werken voor de publieke zaak is een rode draad in haar loopbaan.

Collega's van Anneke

Daisy Peters
Daisy Peters
Financiƫle administratie
Caroline Hermans
Caroline Hermans
Adviseur
Simon Angel
Simon Angel
Adviseur
Anne Bouwmeester
Anne Bouwmeester
Adviseur