Antoine
Boogaard

Adviseur

Anderen over Antoine:

Verbindend, sensitief, nieuwsgierig en betrokken.

Antoine Boogaard

Over Antoine:

Antoine is geboren en getogen in Scheveningen en studeerde sport- en prestatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hier ontdekte hij zijn passie voor het trainen, coachen en motiveren van individuen en teams. Zijn voornaamste ervaring deed hij op in het trainen en adviseren van ondernemingsraden en het coachen en begeleiden van jonge medewerkers in de zorgsector.

Dit maakt zijn werk zo leuk: 

De uiteenlopende onderwerpen en vraagstukken, waarin hij zich steeds opnieuw kan vastbijten, maakt dat hij zijn werk leuk en uitdagend vindt. Hij helpt mensen graag om zich verder te ontwikkelen. Doelen formuleren en realiseren, het helpen ontdekken van nog niet bekend potentieel, het optimaliseren van samenwerking en het bevorderen van teamprestaties zijn onderwerpen waar hij zich graag mee bezig houdt. Dit komt voornamelijk door zijn sportieve achtergrond waarin hij zelf altijd het uiterste uit zichzelf en zijn team wilde halen!

Hier wordt hij blij van:

Het beoefenen en bekijken van sport, voornamelijk korfbal en voetbal. Daarnaast neemt hij graag een ochtendduik in de Noordzee (ook ’s winters!) en houdt hij van wandelingen in de natuur samen met zijn vriendin en de hond. Ook gaat hij graag uit eten, zeker in gezelschap van vrienden!

Collega's van Antoine

Tim Gerner
Tim Gerner
Adviseur
Antoine Boogaard
Antoine Boogaard
adviseur
Judieke van Dijk
Judieke van Dijk
Adviseur
Femke Lemmens
Femke Lemmens
Adviseur