Antoine Boogaard

“Samen op zoek naar onontdekt potentieel, om van daaruit dat potentieel te gaan benutten.”

Over Antoine

Antoine is afgestudeerd als sport- en prestatiepsycholoog en deed ervaring op als coach in de sportwereld en als trainer/adviseur in de wereld van de ondernemingsraden. Hij vindt het ontzettend interessant om mensen met kleine veranderingen, grote resultaten te laten boeken. Antoine weet tijdens sessies gemakkelijk een prettige sfeer te creëren, waardoor teams en individuen zich op veilige wijze kunnen blootgeven en ontplooien.

Hier wordt hij blij van

Antoine wordt blij van alles wat met sport te maken heeft. Zo liggen zijn eigen wortels in de korfbalsport en bezoekt hij graag wedstrijden van zijn favoriete voetbalclub. Je kunt hem wakker maken voor een wandeling met zijn hond in het bos of op het strand. Daarnaast zoekt hij ook graag mensen voor een etentje, weekendje weg of om te gaan sporten.

Dit maakt zijn werk zo leuk

Wanneer deelnemers met één of meerdere concrete handvatten en voornemens een sessie uitlopen is Antoine een tevreden trainer. Vaak zit hem dit in kleine aanpassingen in houding of gedrag die tot grote resultaten kunnen leiden. Het op een juiste manier in gesprek brengen van gelijkgestemden die in dezelfde context voor vergelijkbare vraagstukken staan is voor hem een sleutel tot succes. Samen zoeken naar wat wel en niet werkt geeft hem hierbij veel energie!

Antoine Boogaard
e-mailAdviseur
e-mail Mail Antoine Boogaard
e-mail Volg Antoine Boogaard op LinkedIn