Caroline
Hermans

Adviseur

Wat anderen over Caroline zeggen:

Enthousiast, gedreven, praktisch en gestructureerd

Caroline Hermans

Na haar studie Onderwijswetenschappen beland in de organisatieadvieswereld. Werkt inmiddels meer dan 15 jaar als organisatieadviseur. Begeleidt medewerkers en leidinggevenden binnen de overheid, semi-overheid en private sector. Het ontwikkelen van mensen en organisaties geeft haar energie. Doordat ze anderen aanzet tot leren, blijft ze zichzelf ook voortdurend ontwikkelen.

Dit maakt haar werk zo leuk: 

Heeft er plezier in mensen te motiveren tot beter functioneren. Richt zich daarbij zowel op het verbeteren van processen als het verbeteren van houding en gedrag binnen alle lagen van de organisatie. Laat graag een verrassend perspectief zien. Ze is er van overtuigd dat er altijd meer mogelijk is dan mensen zelf denken en ze helpt anderen graag om die ruimte te benutten. Geniet van haar rol als projectleider waarin ze zorgt voor rust, houvast en overzicht.

Hier wordt ze blij van: 

In haar liefde voor goed eten, lang tafelen en borrelen komen haar Limburgse roots tot uiting. In haar vrije tijd tennist ze in Den Bosch. En ze geniet van haar partner, kind en 3 bonuskinderen.

Collega's van Caroline

Miriam Kristalijn
Miriam Kristalijn
Adviseur
Nelleke Pronk
Nelleke Pronk
Adviseur
Robert van der Riet
Robert van der Riet
Adviseur