Caroline Hermans

“…”

Over Caroline

Na haar studie Onderwijswetenschappen beland in de organisatieadvieswereld. Werkt inmiddels meer dan 15 jaar als organisatieadviseur. Begeleidt medewerkers en leidinggevenden binnen de overheid, semi-overheid en private sector. Het ontwikkelen van mensen en organisaties geeft haar energie. Doordat ze anderen aanzet tot leren, blijft ze zichzelf ook voortdurend ontwikkelen.

Hier wordt zij blij van

In haar liefde voor goed eten, lang tafelen en borrelen komen haar Limburgse roots tot uiting. In haar vrije tijd tennist ze in Den Bosch. En ze geniet van haar partner, kind en 3 bonuskinderen.

Dit maakt haar werk zo leuk

Heeft er plezier in mensen te motiveren tot beter functioneren. Richt zich daarbij zowel op het verbeteren van processen als het verbeteren van houding en gedrag binnen alle lagen van de organisatie. Laat graag een verrassend perspectief zien. Ze is er van overtuigd dat er altijd meer mogelijk is dan mensen zelf denken en ze helpt anderen graag om die ruimte te benutten. Geniet van haar rol als projectleider waarin ze zorgt voor rust, houvast en overzicht.

e-mailAssocié
e-mail Mail Caroline Hermans
e-mail Volg Caroline Hermans op LinkedIn