Chiel
Zwarts

Trainer, coach en adviseur

Anderen over Chiel:

verbindt tegenstellingen; praktisch en creatief; invoelend en scherp 

Chiel Zwarts

Houdt van: Chiel houdt van ervan het leven te verkennen. Hij studeerde biologie in Wageningen en werkte daarna voor verschillende bureaus als trainer, coach, adviseur en managing partner. In die tijd volgde hij onder andere opleidingen over Deep Democracy, Holacracy, Embodied Leadership, Systemisch werken en Coaching. Hij is op zijn best in complexe situaties. Soms door interventies op het gebied van project en programma management, soms door het eigenaarschap en zelforganisatie te versterken, soms door team- en leiderschapscoaching en trainingen.

Dit maakt zijn werk zo leuk:  We hebben grote vraagstukken op te lossen met zijn allen de komende decennia. Dus we hebben grote mensen nodig. Mensen die kunnen omgaan met onzekerheid en stappen durven te zetten. Ik vind het leuk én belangrijk om mee te helpen in de individuele groei van mensen, de cultuur en teamdynamiek van organisaties te versterken en mee te denken over een structuur die ondersteunt om snel te beslissen en veel eigenaarschap te tonen. En ik hou ervan om het werk heel serieus te nemen en om mezelf veel te lachen.

Hier wordt hij blij van: Zich samen met zijn twee kinderen te verwonderen over de wereld en proberen uit te leggen dat geluid een trilling is, onder de grond van het bos nog een hele schimmelwereld leeft en waarom de lucht overdag blauw is en ’s avonds rood. Hij heeft zijn droom een marathon te lopen nog steeds niet helemaal opgegeven en een lijst met podcasts die hem bezig kan houden tot aan zijn pensioen.

Collega's van Chiel

Rike Hendrikse
Rike Hendrikse
Adviseur
Chiel Zwarts
Chiel Zwarts
Ellen Feller
Ellen Feller
Adviseur
Janneke van Hierden
Janneke van Hierden
Kok en Cateraar