Chiel Zwarts

“We hebben grote vraagstukken op te lossen. Dus we hebben grote mensen nodig.”

Over Chiel

Chiel houdt ervan het leven te verkennen. Hij studeerde biologie in Wageningen en werkte daarna voor verschillende bureaus als trainer, coach, adviseur en managing partner. In die tijd volgde hij onder andere opleidingen over Deep Democracy, Holacracy, Embodied Leadership, MBTI, Systemisch werken, NLP en Coaching. Hij is op zijn best in complexe situaties. Soms door interventies op het gebied van project- en programmamanagement, soms door het eigenaarschap en zelforganisatie te versterken, soms door team- en leiderschapscoaching en trainingen.

Hier wordt hij blij van

Zich samen met zijn twee kinderen verwonderen over de wereld en proberen uit te leggen dat geluid een trilling is, onder de grond van het bos nog een hele schimmelwereld leeft en waarom de lucht overdag blauw is en ’s avonds rood. Hij heeft dit jaar als doel om drie minuten voluit te kunnen sparren tijdens zijn bokstraining en met een groep studievrienden de Mont Ventoux op te fietsen.

Dit maakt zijn werk zo leuk

We hebben de komende decennia grote vraagstukken op te lossen met zijn allen. Met organisaties die niet simpel zijn, maar meer lijken op een ecosysteem waar alles met elkaar samenhangt en de uitkomst van een interventie niet zeker is. Dus we hebben ‘grote’ mensen nodig. Mensen die kunnen omgaan met onzekerheid en stappen durven te zetten. Chiel vindt het leuk én belangrijk om mee te helpen in de individuele groei van mensen, de cultuur en teamdynamiek van organisaties te versterken en mee te denken over een structuur die ondersteunt om snel te beslissen en veel eigenaarschap te tonen. Hij houdt ervan om het werk heel serieus te nemen en om zichzelf veel te lachen.

e-mailAssocié
e-mail Mail Chiel Zwarts
e-mail Volg Chiel Zwarts op LinkedIn