Daisy Peters

“Trek iets positiefs aan, dat past altijd”

Over Daisy

Daisy is sinds 2009 in dienst bij Ardis en is dan ook een vertrouwd gezicht en aanspreekpunt voor relaties en leveranciers. Na korte tijd op het secretariaat maakte zij de overstap naar de financiële administratie waarbij zij sinds enkele jaren ook de personeelszaken onder haar hoede heeft. Zij zorgt oa dat alle financiële puzzels kloppen en betalingen op tijd gedaan worden en is een vraagbaak voor nieuwe collega’s. Naast deze werkzaamheden verzorgt zij ook de logistiek rondom ons 360° Feedback instrument.

Hier wordt zij blij van

Daisy besteedt haar vrije tijd het liefst met haar gezin en vrienden. Met haar volwassen dochters gaat zij regelmatig op pad en samen met haar man vindt zij het leuk om weekendjes weg te gaan om nieuwe steden te bezoeken. Het geeft haar veel plezier en energie. In de tuin met een leuk magazine en zonnetje erbij is voor haar ook echt even helemaal relaxen.

Dit maakt haar werk zo leuk

Daisy wordt blij als zij anderen kan ondersteunen om samen tot een mooi resultaat te komen. Zij zorgt dat alle puzzelstukjes op de juiste plek terecht komen en er zo een gestructureerd overzicht gecreëerd wordt zodat anderen weer verder kunnen. Ook heeft zij veel contact met de vaste pool van Ardis freelancers, acteurs en leveranciers. De werkzaamheden die zij doet zijn divers en maken dat er veel variatie in een dag zit.

Daisy Peters
e-mailFinanciële administratie
e-mail Mail Daisy Peters
e-mail Volg Daisy Peters op LinkedIn