Daniëlle van den Ende

“Doe iets geks, denk iets moois, zeg iets liefs, dan heeft elke dag iets positiefs”

Over Daniëlle

Daniëlle is afgestudeerd voor de opleiding Small Business en Retailmanagement. Na vele jaren met plezier te hebben gewerkt in de Sales is Daniëlle sinds februari 2023 werkzaam bij Ardis als projectcoördinator. Door haar sociale en flexibele karakter is deze rol echt wat bij haar aansluit. Daarnaast weet ze door haar oprechte interesse in andere, ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom en betrokken voelt.

Hier wordt zij blij van

In haar vrije tijd is ze het liefst samen met haar gezin, vrienden of familie. Daniëlle heeft twee dochters Lizzy en Maisy en woont samen met haar man in Leidschendam. Daarnaast geniet ze van gezellige borrels en etentjes. Ook vindt ze het fijn om met het gezin uit te waaien op het strand. Na jaren te hebben gehockeyd geniet ze nu van haar meiden op het hockeyveld.

Dit maakt haar werk zo leuk

Wat Daniëlle zo leuk vindt aan haar rol is dat er veel variatie in haar werk zit. Contact met klanten of acteurs, schrijven van offertes en het oplossen van complexe agendavraagstukken… Zij zorgt er samen met haar collega’s voor dat de projecten op rolletjes lopen. “Geen dag is hetzelfde.” Daarnaast geeft Ardis haar een warm en gezellig gevoel.

e-mailProjectcoördinator
e-mail Mail Daniëlle van den Ende
e-mail Volg Daniëlle van den Ende op LinkedIn