Dorian van der Kooij

“Van binnen weet je alles”

Over Dorian

Dorian is een onorthodoxe organisatiecoach die haar sporen in corporate life ruimschoots heeft verdiend. Ze heeft een scherp analytisch vermogen als het gaat om dynamieken in organisaties en is loepzuiver in het liefdevol blootleggen van de ‘plek der moeite’.
Ze biedt een beproefde benadering aan voor leiders en adviseurs naar diepgaande persoonlijke transformatie in lijn met wat hen bezielt. Binnen een bedding waarin alles gezegd mag worden zorgt Dorian ervoor dat mensen de verbinding met zichzelf aangaan en een proces van bewustwording instappen.

Hier wordt zij blij van

Chillen met haar dochters, buiten zijn, dansen, mediteren, yoga, diepgaande gesprekken voeren, verre reizen maken met haar man, vuurtjes stoken en lekker tafelen.

Dit maakt haar werk zo leuk

Dorian houdt ervan om samen met mensen de lichtheid en de diepte te raken. Zij is gefascineerd door wat mensen beweegt. Ze vindt het leuk om mensen bewust te maken van de intelligentie van het lichaam en geniet ervan als mensen ontdekken welke wijsheid er in hun lichaam besloten ligt.

e-mailAssocié
e-mail Mail Dorian van der Kooij
e-mail Volg Dorian van der Kooij op LinkedIn