Erik Disch

“Bij mogen dragen aan iemand ontwikkeling, voelt voor mij als een eer en verantwoordelijkheid. ”

Over Erik

Erik is afgestudeerd als Interventiekundige. Vanuit die postmasterachtergrond is hij opgeleid tot trainer, coach en adviseur. Interventiekundigen observeren een organisatie vanuit de vraag ‘wat is hier nu eigenlijk aan de hand?’. En belangrijker: ‘met welke interventie is deze organisatie het beste geholpen? ‘. Een interventiekundige is vervolgens in staat om de interventie (training, coaching, advies) uit te voeren.
Naast dat Erik meer dan een decennium ervaring heeft als trainer, heeft hij minstens zo veel ervaring als projectmanager. Daardoor geeft hij veel trainingen en workshops over projectmanagement. Hij koppelt dan zijn praktijkervaring aan de theorie. Ook verzorgt Erik teamboosts en andere workshops en trainingen.

Hier wordt hij blij van

De mens staat bij Erik centraal. Wat is iemands talent en welke benadering is het meest effectief om dat talent extra te kunnen aanboren? Erik wordt blij als zijn cursisten en/of opdrachtgevers dat zijn. Bij mogen dragen aan iemands ontwikkeling, voelt voor Erik als een eer en verantwoordlelijkheid. De evaluaties die hij na afloop van cursisten ontvangt, toveren meestal een grote glimlach op zijn gezicht.

Dit maakt zijn werk zo leuk

Erik vindt het leukste aan zijn werk dat het doel zo helder is: een bijdrage leveren aan het leerproces van de cursist. De (leervraag van de) deelnemer staat centraal! Vanuit die heldere opdracht volgt de rest als vanzelf. Erik is een sociaal persoon, die verbinding zoekt en geniet van de afwisseling die het werk als trainer en adviseur met zich meebrengt.

Erik Disch
e-mailAssocié