Femke
Lemmens

Adviseur

Anderen over Femke:

Sensitief, nieuwsgierig, gedreven, met een open en positieve blik

Femke Lemmens

Femke Is afgestudeerd in organisatiepsychologie en internationale betrekkingen en opgeleid tot coach. Ze deed ervaring op als change adviseur bij verschillende adviesbureaus in de private en publieke sector. Ze is gefascineerd door wat mensen drijft en hoe je ze kunt helpen in beweging te komen en te ontwikkelen. Volgens Femke komen mensen en organisaties tot bloei als je persoonlijke drijfveren verbindt met de opgaven waar een team of organisatie voor staat. 

Dit maakt haar werk zo leuk: 
Als ze ziet dat er iets in mensen is geraakt en in beweging wordt gezet, gaat Femke blij naar huis. Ze vindt het bijzonder in haar werk zo dicht bij mensen te mogen komen en een stukje met ze mee te lopen in hun reis. Verder vindt Femke het een uitdagende puzzel om op zoek te gaan naar helpende en belemmerende patronen en gedragingen en van daaruit creatieve interventies te ontwerpen die individuen, teams en organisaties helpen verder te groeien.

Hier wordt ze blij van:
Een spontane ontmoeting, een goed gesprek, nieuwe plekken ontdekken, buiten zijn (voor een mooie fiets- of wandeltocht of hardloopsessie), een fijne meditatie, mooie muziek, iets nieuws leren, rustig ontbijten met goede koffie en een krantje. Brengt haar vrije tijd het liefst door met de mensen van wie ze houdt, vooral haar man en zoontje, die haar grootste spiegel zijn en haar altijd weer aan het lachen weten te maken!

Collega's van Femke

Judith Wanders
Judith Wanders
Project Coördinator
Vincent Hendriks
Vincent Hendriks
Adviseur
Nanne van Vondelen
Nanne van Vondelen
Trainer, coach en adviseur
Anneke Dubbink
Anneke Dubbink