Femke Lemmens

“Blijf nieuwsgierig naar anderen en ook naar jezelf. Wie weet ontdek je wat nieuws!”

Over Femke

Femke is afgestudeerd in organisatiepsychologie en internationale betrekkingen en opgeleid tot coach en systemisch adviseur. Ze deed ervaring op als change adviseur bij verschillende adviesbureaus in de private en publieke sector. Ze is gefascineerd door wat mensen drijft en hoe je ze kunt helpen in beweging te komen en te ontwikkelen. Volgens Femke komen mensen en organisaties tot bloei als je persoonlijke drijfveren verbindt met de opgaven waar een team of organisatie voor staat.

Hier wordt zij blij van

Alles met muziek (zingen, piano spelen, naar concerten gaan, mooie muziek luisteren), een spontane ontmoeting, een goed gesprek, nieuwe plekken ontdekken of iets nieuws leren, buiten zijn (voor een mooie fiets- of wandeltocht of hardloopsessie), rustig ontbijten met goede koffie en een krantje. Brengt haar vrije tijd het liefst door met de mensen van wie ze houdt, vooral haar gezin, die haar grootste spiegel zijn en haar altijd weer aan het lachen weten te maken!

Dit maakt haar werk zo leuk

Als ze ziet dat er iets in mensen is geraakt en in beweging wordt gezet, gaat Femke blij naar huis. Ze vindt het bijzonder in haar werk zo dicht bij mensen te mogen komen en een stukje met ze mee te lopen in hun reis. Verder vindt Femke het een uitdagende puzzel om op zoek te gaan naar helpende en belemmerende patronen en gedragingen en van daaruit creatieve interventies te ontwerpen die individuen, teams en organisaties helpen verder te groeien.

e-mailAdviseur
e-mail Mail Femke Lemmens
e-mail Volg Femke Lemmens op LinkedIn