Femmegien Mente

“…”

Over Femmegien

In het leven stappen maken en je hart volgen. Keuzes maken, waardoor je uitgedaagd wordt en je je verder ontwikkelt, persoonlijk en professioneel. Na haar studie fysiotherapie heeft zij 10 jaar in de USA gewerkt. Bij terugkomst in Nederland heeft zij het roer omgegooid en heeft ze bij verschillende bureaus gewerkt als trainer, coach en adviseur. Mensen motiveren om stappen te maken in persoonlijke en professionele ontwikkeling, waarbij je talent tot zijn recht komt is haar passie. Met behulp van vervolgopleidingen zoals Management- & Organisatieontwikkeling met Transactionele Analyse, Insights, MBTI, Talent Motivation Analysis ontwikkelt zij zichzelf nog steeds.

Hier wordt zij blij van

Thuis houdt zij van gezellig koken en eten met haar gezin, man Paul en 3 bonuskinderen. Op de vrijdagen is zij vaak te vinden op de golfbaan. Vakantie vieren in Italië. Lezen van goede boeken, ‘bingewatchen’ van spannende series en wandelen met een ‘coldcase podcast’.

Dit maakt haar werk zo leuk

Werken met groepen, waarbij leren, leiderschap tonen en verbeteren van interactie tussen mensen de rode draad vormt. Samenwerken met een goede balans tussen hart met een T en hard met een D, dus aandacht voor de mens én het resultaat. Het verdiepen in organisaties, hun ambities en de mensen hiertoe equiperen vindt zij geweldig werk. Teams vindt zij de bouwstenen voor organisaties. In teams alle talenten leren benutten om resultaten te bereiken en interactie tussen mensen verbeteren vindt zij elke dag een mooie uitdaging.

e-mailAssocié
e-mail Mail Femmegien Mente
e-mail Volg Femmegien Mente op LinkedIn