Geert van Manen

“Timing is een van de belangrijkste voorwaarden voor succes”

Over Geert

Geert heeft zijn hele loopbaan bij de rijksoverheid gewerkt. Onder meer als Secretaris-Generaal bij het ministerie van Financiën, bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hij is vooral geïnteresseerd in de vraag hoe organisaties beter kunnen functioneren. En hoe medewerkers in organisaties zich kunnen ontwikkelen. Governance vraagstukken spelen daarbij een belangrijke rol. Om die reden heeft dat altijd zijn bijzondere belangstelling.

Hier wordt hij blij van

Geert wordt blij van grote betrokkenheid bij actuele maatschappelijke vraagstukken. Hij wordt ook blij van zeezeilen met zijn zeilschip en schaatsen in de winter. Hij is blij met zijn acht kleinkinderen.

Dit maakt zijn werk zo leuk

Hij vindt het fijn dat zijn kennis en ervaring gedeeld kan worden met mensen die nog volop in ontwikkeling zijn in hun loopbaan. Hij heeft een groot netwerk, dat zorgt dat hij up to date blijft met betrekking tot de actuele vraagstukken die spelen bij de overheid. Dat maakt het ook mogelijk om veel te doen aan intervisie en coaching.

e-mailAssocié
e-mail Mail Geert van Maanen