Geertje Otten

“When things change inside you, things change around you.”

Over Geertje

Geertje heeft een creatieve en frisse aanpak, gecombineerd met een rustige en uitnodigende houding die anderen vertrouwen geeft. Ze brengt ruim 20 jaar internationale werkervaring op het gebied van duurzaamheid, waarbij ze als coach, trainer, adviseur en manager met zeer diverse organisaties en mensen heeft mogen werken. Ze is breed maatschappelijk geïnteresseerd en plaatst het individu, team en organisatie altijd in deze bredere context. Bij het werken met klanten is ze sterk in het combineren van haar analytisch, strategische met haar meer intuïtieve kant.

Hier wordt zij blij van

Geertje wordt blij van buiten zijn en kan niet stoppen als ze eenmaal begint met tuinieren of met haar handen in de aarde of klei mag wroeten. Ze houdt van wandelen en fietsen en heeft op deze manier al veel van de wereld mogen zien. Ze geniet van tijd en ruimte voor zichzelf, maar het samen zijn met mensen geeft ook veel energie.

Dit maakt haar werk zo leuk

Potentie zien en mensen zelf hun potentie laten ervaren is waar Geertje helemaal enthousiast van wordt. Het is haar drijfveer om leiders in de brede zin van het woord te laten geloven in het maken van duurzame stappen, ten dienste van hun eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van hun directe en indirecte omgeving.

e-mailAdviseur
e-mail Mail Geertje Otten
e-mail Volg Geertje Otten op LinkedIn