Hans
Bergstra

Trainer, coach en adviseur

Anderen over Hans:

Betrokken, creëert openheid, laat  beperkende patronen respectvol zichtbaar worden.

Hans Bergstra

Hans heeft na zijn studie Bedrijfskunde 10 jaar lang in verschillende functies in het bedrijfsleven gewerkt. Omdat wat mensen drijft en remt hem het meest trok, koos hij ervoor om begeleider te worden van individuen, teams en organisaties. Hij doet dit sinds 2000 en wel vanuit de ervaring dat Rust, Relatie en Resultaten samengaan: het ontbreken van resultaten vindt vaak de oorzaak in relatieproblematiek en deze  heeft veelal zijn oorsprong in het gebrek aan innerlijke rust. Ont-moeten doet wonderen.

Hij combineert vanuit deze optiek zijn competenties als mindfulnesstrainer, systemisch begeleider en bedrijfskundig adviseur.

Dit maakt zijn werk zo leuk: 

Hij voelt zich thuis  in profit en non-profitorganisaties en van werkvloer tot boardroom. Telkens gaat het hem erom om het weer te laten stromen waar het stagneert, zodat alle betrokkenen weer met zin en vanuit zin (samen-)werken.

Hier wordt hij blij van:

Van zijn werk! En van zijn vrouw, zijn drie kinderen, wandelen met de hond op het strand van Scheveningen, fitness, meditatie, het theater en wandelen in de bergen.

Collega's van Hans

Rike Hendrikse
Rike Hendrikse
Adviseur
Miriam Kristalijn
Miriam Kristalijn
Adviseur
Yvonne Gerritsen
Yvonne Gerritsen
Adviseur en Partner
Nanne van Vondelen
Nanne van Vondelen
Trainer, coach en adviseur