Hans Bergstra

“…”

Over Hans

Hans heeft na zijn studie Bedrijfskunde 10 jaar lang in verschillende functies in het bedrijfsleven gewerkt. Omdat wat mensen drijft en remt hem het meest trok, koos hij ervoor om begeleider te worden van individuen, teams en organisaties. Hij doet dit sinds 2000 en wel vanuit de ervaring dat Rust, Relatie en Resultaten samengaan: het ontbreken van resultaten vindt vaak de oorzaak in relatieproblematiek en deze  heeft veelal zijn oorsprong in het gebrek aan innerlijke rust. Ont-moeten doet wonderen.
Hij combineert vanuit deze optiek zijn competenties als mindfulnesstrainer, systemisch begeleider en bedrijfskundig adviseur.

Hier geniet hij van

Van zijn werk! En van zijn vrouw, zijn drie kinderen, wandelen met de hond op het strand van Scheveningen, fitness, meditatie, het theater en wandelen in de bergen.

Dit maakt zijn werk zo leuk

Hij voelt zich thuis in profit en non-profitorganisaties en van werkvloer tot boardroom. Telkens gaat het hem erom om het weer te laten stromen waar het stagneert, zodat alle betrokkenen weer met zin en vanuit zin (samen-)werken.

Hans Bergstra
e-mailAssocié
e-mail Mail Hans Bergstra
e-mail Volg Hans Bergstra op LinkedIn