Hans
van Dijk

Trainer, coach en adviseur

Anderen over Hans:

Rustig en Ervaren, Speels en Optimistisch  

Hans van Dijk

Hans is vanuit huis sociaal- en organisatiepsychologie. Nadat hij een aantal jaren als docent verbonden was aan de Hogeschool Den Bosch en een korte tijd als accountmanager bij Schroevers Bedrijfsopleidingen heeft gewerkt, heeft hij geruime tijd bij Horizon Training en Ontwikkeling gewerkt en zich daar ontwikkeld als een allround trainer met een oog voor de behoeften van de klant. Hans is bekend met vrijwel alle modellen en theorieën en opgeleidt in systemisch werken.

Dit maakt zijn werk zo leuk: 

Hij vindt het heerlijk om met mensen te werken en in te zetten op iets positiefs: het ontwikkelen van mensen. Houdt van de diversiteit van zijn werk. Werkt net zo lief met teamchefs van een productiebedrijf als met beleidsadviseurs van een ministerie. Graag wisselt hij zijn werk als trainer/adviseur af met zijn inbreng als trainingsacteur.  Thuis in vele onderwerpen als leiderschap, teamontwikkeling, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Hij geniet als hij de kwartjes hoort vallen. Hij vindt het leuk als deelnemers het heft in handen nemen, gaan staan voor hun leerwensen en snappen dat ze echt zelf een keuze hebben in gedrag. Dan is zijn werk niet alleen leuk maar ook betekenisvol. 

Hier wordt hij blij van:

Sporten, maar dan wel met mate. Hardlopen langs de singels in Utrecht, of lekker roeien op de Amstel. Graag repeteert hij voor zijn nieuwste toneelstuk. Maar zit net zo lief rustig een boek te lezen of een serie te binchen. Geniet van zijn vakanties in Gambia (het land dat ook door Ardis wordt ondersteund) om het klimaat en de mensen.

Collega's van Hans

Caroline Hermans
Caroline Hermans
Adviseur
Lisette de Roode
Lisette de Roode
Adviseur, trainer, coach
Jessica Hettinga
Jessica Hettinga
Adviseur en Partner
Antoine Boogaard
Antoine Boogaard
adviseur