Hans van Dijk

“Ik ga zo licht als mogelijk en zo diep als noodzakelijk te werk”

Over Hans

Hans is vanuit huis sociaal- en organisatiepsychologie. Nadat hij een aantal jaren als docent verbonden was aan de Hogeschool Den Bosch en een korte tijd als accountmanager bij Schroevers Bedrijfsopleidingen heeft gewerkt, heeft hij geruime tijd bij Horizon Training en Ontwikkeling gewerkt en zich daar ontwikkeld als een allround trainer met een oog voor de behoeften van de klant. Hans is bekend met vrijwel alle modellen en theorieën en opgeleid in systemisch werken.

Hier wordt hij blij van

Sporten, maar dan wel met mate. Hardlopen langs de singels in Utrecht, of lekker roeien op de Amstel. Graag repeteert hij voor zijn nieuwste toneelstuk. Maar zit net zo lief rustig een boek te lezen of een serie te binchen. Geniet van zijn vakanties in Gambia (het land dat ook door Ardis wordt ondersteund) om de warmte van de zon én de mensen. Zijn huis staat inmiddels vol van de houten beelden die daar gemaakt worden, zoals het masker op de foto.

Dit maakt zijn werk zo leuk

Hij vindt het heerlijk om in te zetten op iets positiefs: het ontwikkelen van mensen. Hij werkt net zo lief met teamchefs van een productiebedrijf als met beleidsadviseurs van een ministerie. Graag wisselt hij zijn werk als trainer/adviseur af met zijn inbreng als trainingsacteur. Thuis in onderwerpen als leiderschap, teamontwikkeling, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Hij geniet wanneer mensen gaan staan voor hun leerwensen en snappen dat ze echt zelf een keuze hebben in gedrag.

Hans van Dijk
e-mailAssocié
e-mail Mail Hans van Dijk
e-mail Volg Hans van Dijk op LinkedIn