Irène
Leibbrand

Adviseur

Anderen over Irène:

Sensitief, verbindend en analytisch

Irène Leibbrand

Irène studeerde Culturele Antropologie en International Relations. Naast haar studie en later in haar werk bij de VNG (als strategisch beleidsadviseur) en bij Universiteit Leiden (als team- en projectleider en lid van het afdelings-MT) heeft zij altijd met veel plezier extra verdieping gezocht in het volgen van diverse opleidingen en cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van coaching, teamontwikkeling en interculturele diversiteit. Deze kennis en ervaring zet Irène graag in bij haar coaching, trainingen en advies om zo - op haar manier - een steentje bij te dragen aan een mooiere wereld waarin meer begrip is voor elkaar!

Dit maakt haar werk zo leuk: 
Échte verbinding met en tussen de deelnemers stimuleren zodat vanuit openheid en vertrouwen, het goede gesprek gefaciliteerd wordt. Hierin zoekt Irène altijd naar speelse en effectieve werkvormen om tot de kern te komen en houdt ze ervan om te experimenteren en samen met de deelnemers te leren en verder te groeien.

Hier wordt ze blij van:
Wanneer er een veilige, maar uitdagende dynamiek in de groep ontstaat waarin leren en liefdevol confronteren een feestje kan zijn! Verder houdt Irène in haar vrije tijd van reizen, wandelen, rondsnuffelen in de bibliotheek en creatief bezig zijn.

Collega's van Irène

Miriam Kristalijn
Miriam Kristalijn
Adviseur
Lisette de Roode
Lisette de Roode
Adviseur, trainer, coach
Anne Bouwmeester
Anne Bouwmeester
Adviseur
Antoine Boogaard
Antoine Boogaard
adviseur