Irène Leibbrand

“Verbinding, creativiteit en groei zien ontstaan vanuit een veilige én tevens uitdagende omgeving, dat is waar ik blij van word.”

Over Irène

Geschoold als cultureel antropoloog, professioneel (kunstzinnig)coach en veranderkundige is Irène altijd nieuwsgierig naar andere mensen, andere culturen, omgevingen en de dynamieken daarbinnen. Met haar sensitieve en analytische blik kan ze zich makkelijk verplaatsen in verschillende perspectieven, daardoor snel verbanden leggen en de kern ergens uithalen. Daarbij gaat ze vanuit oprechte verbinding op onderzoek uit om zowel de mensen als de (interculturele en/of organisatie)context beter te leren kennen om zo te ontdekken waar het groeipotentieel zit en hoe deze benut kan worden.

Hier wordt zij blij van

Irène is leergierig en houdt ervan om ook zichzelf met regelmaat te laten inspireren en uit te dagen door middel van het volgen van verschillende opleidingen en cursussen en het opdoen van kennis uit boeken, podcasts en eigenlijk alles wat er maar te vinden is.
Verder houdt Irène in haar vrije tijd van reizen, wandelen, rondsnuffelen in de bibliotheek en sporten. Ook geeft zij graag expressie aan haar creativiteit door te schilderen, tekenen, beeldhouwen en dansen.

Dit maakt haar werk zo leuk

Wanneer er een veilige, maar uitdagende dynamiek in de groep ontstaat waarin leren en liefdevol confronteren een feestje kan zijn!
Daarbij échte verbinding met en tussen de deelnemers stimuleren zodat vanuit openheid en vertrouwen, het goede, soms ook lastige, gesprek gefaciliteerd wordt. Hierin zoekt Irène altijd naar speelse en effectieve werkvormen om tot de kern te komen en houdt ze ervan om te experimenteren, samen met de deelnemers op ontdekkingstocht te gaan en samen te leren en verder te groeien.

Irène Leibbrand
e-mailAdviseur
e-mail Mail Irène Leibbrand
e-mail Volg Irène Leibbrand op LinkedIn