Jan Reinder Rosing

“Ik breng graag op lichte wijze diepgang en inzicht.”

Over Jan Reinder

Als trainer, coach en begeleider zet Jan Reinder zich in voor meer verbinding: verbinding van mensen met zichzelf en verbinding tussen mensen. Het thema van verbinding zit ook in zijn dubbele achtergrond. Nadat hij Europees Kampioen debatteren was geworden begon hij als begeleider. Maar het avontuur trok en hij werkte vervolgens 11 jaar als diplomaat. Een paar jaar geleden begon het weer te kriebelen en sinds de zomer van 2019 werkt hij weer fulltime met groepen en individuen.

Hier wordt hij blij van

Jan Reinder wordt blij van bergwandelen, kaneelsnoep, mediteren, brunchen met zijn vrouw en dochter, de muziek van Tori Amos, pianospelen, veel te sterke kaneelthee, kamperen, wandelen, slechte actiefilms kijken met vrienden, bordspelletjes met zijn dochter, alleen zijn, koken, ’s nachts wakker liggen en de enorme olifantsoor in zijn huiskamer.

Dit maakt zijn werk zo leuk

Jan Reinder geniet het meest van trajecten waarbij hij langere tijd met mensen werkt en waarin hij persoonlijke diepgang kan creëren. Qua thema’s werkt hij graag op het grensvlak van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en communicatie. In zijn werk zoekt hij graag de paradox op. Dat past bij zijn achtergrond: een Groningse diplomaat, een meditatieve debater en een loeiserieuze professional die in de eerste plaats vader is. Zijn doel: bijdragen aan effectievere organisaties waar mensen met plezier werken.

e-mailAssocié
e-mail Mail Jan Reinder Rosing
e-mail Volg Jan Reinder Rosing op LinkedIn