Jessica Hettinga

“Als je stilstaat om anders te kijken en waar laat zijn wat er is, ontstaat beweging vanzelf.”

Over Jessica

Leren en ontwikkelen loopt als rode draad door haar loopbaan, waarbij zij na haar studie Onderwijskunde altijd gewerkt heeft vanuit een combinatie van training, advies en coaching. Combineert leidinggeven aan het bureau met eigen opdrachten in de publieke sector, veelal op het gebied van leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling. Combineert geduld en rust met een sterke drive om beweging te creëren en potentieel te ontsluiten.

Hier wordt zij blij van

Kan zowel erg genieten van de reuring in een stad als van de rust en ruimte van de natuur. Houdt van de zon, taarten bakken, lange wandelingen, mediteren. Vrije tijd brengt zij het liefst door met haar man en haar drie kinderen, die haar meer leren over ontwikkeling en over zichzelf dan wie dan ook. Wordt blij van elke nieuwe bloem of plant in haar tuin, de zee en strand op loopafstand van haar huis en haar lieve maar eigenwijze fox-terriër.

Dit maakt haar werk zo leuk

Gelooft dat ‘ont-wikkelen’ vaak begint bij ‘ont-moeten’. In een echte ontmoeting, waarbij je open kunt stilstaan en recht doen aan dat wat er is én waar mensen naar verlangen, ontstaat vaak als vanzelf de eerste beweging. Kan erg genieten van het steeds weer in nieuwe contexten op zoek gaan naar die echte ontmoeting om samen met een leidinggevende, een team of een MT te kijken waar ontwikkeling vorm kan krijgen.

e-mailAdviseur
e-mail Mail Jessica Hettinga
e-mail Volg Jessica Hettinga op LinkedIn