Johan Lievens

“Met een vertragende of speelse interventie gesprekken naar een dieper niveau brengen, dat geeft me energie.”

Over Johan

Johan studeerde rechten aan de KULeuven en Harvard Law School, en werkte 10 jaar in de academische wereld, onder meer als universitair docent staats- en bestuursrecht (VU Amsterdam). Hij haalt voldoening uit het ondersteunen van individuen, teams en organisaties bij hun voortdurende ontwikkeling. Johan is Insights Discovery Practitioner en gecertificeerd Co-Active Coach.

Hier wordt hij blij van

Johan geniet ervan om tijd door te brengen met vrienden en familie. Hij ontspant met zwemmen, (hot) yoga of een goed boek. Aan twee studies in het buitenland heeft hij een passie voor talen overgehouden en een wereldwijd netwerk aan vrienden en reisbestemmingen.

Dit maakt zijn werk zo leuk

Johan houdt ervan om individuen, teams en organisaties aan te zetten tot reflectie en het in handen nemen van hun eigen leer- en veranderingsproces. Hij hecht er belang aan dat Ardis dat op dagelijkse basis doet met organisaties en individuen met de ambitie om maatschappelijk betekenisvol te zijn. Het geeft hem energie om zaken bespreekbaar te maken en gesprekken naar een dieper niveau te brengen met een vertragende of net speelse interventie – zoals het Onderstroomspel van Ardis.

e-mailAdviseur
e-mail Mail Johan Lievens
e-mail Volg Johan Lievens op LinkedIn