Judieke
van Dijk

Adviseur

Wat anderen over Judieke zeggen:

Sensitief, toegankelijk en nieuwsgierig

Judieke van Dijk

is afgestudeerd als organisatiepsycholoog en vindt menselijk gedrag eindeloos fascinerend. Ze deed ervaring op bij twee adviesbureaus binnen de publieke sector, met procesbegeleiding van groepen, training, samenwerkingsvraagstukken, teamontwikkeling, resultaatgericht sturen en politiek-bestuurlijke sensitiviteit.

Dit maakt haar werk zo leuk:
Ontwikkeling bij mensen ‘zien gebeuren’. Zien dat er iets in beweging is gezet waardoor een individu of groep een stukje is gegroeid, en een stapje dichterbij komt bij de optimale manier van zijn. Ze vindt het mooi als deze ontwikkeling mensen zichtbaar raakt, en vindt het bijzonder om bij te mogen dragen aan dit proces.

Hier wordt ze blij van:
In beweging zijn! Het allerliefst doet ze dat samen met haar team op het volleybalveld, maar ook op de racefiets of in de sportschool is ze in haar element. Judieke heeft Drentse roots en geniet erg van het buitenleven. Ze maakt graag een wandeling in de natuur of zit met haar handen in de aarde van haar eigen moestuin. Hoewel het platteland haar trekt, woont ze met veel plezier in het mooie Utrecht waar ze graag de gezelligheid van de stad op zoekt samen met vrienden.

Collega's van Judieke

Selma Boschloo
Selma Boschloo
Adviseur
Rolf Rosenmöller
Rolf Rosenmöller
Trainer, coach en adviseur
Isa Roest
Isa Roest
Monique Pronk
Monique Pronk
Office Manager