Judieke van Dijk

“Als je praat, herhaal je wat je al weet. Als je luistert, kun je iets nieuws leren”

Over Judieke

Heeft een achtergrond als organisatiepsycholoog en vindt menselijk gedrag eindeloos fascinerend. Met haar nieuwsgierige instelling legt ze gemakkelijk verbinding, op zowel inhoud als relatie. Judieke voert programma’s niet alleen graag zelf uit, ze bedenkt en ontwikkelt ze ook. Daarin is ze voortdurend op zoek naar nieuwe, creatieve werkvormen. Om hiermee optimaal aan te sluiten bij dat wat er nodig is én om plezier te hebben. Met haar analytische blik en het vermogen om moeiteloos hoofd- en bijzaken van elkaar te kunnen scheiden, helpt zij graag teams om de complexiteit van vraagstukken te verkleinen.

Hier wordt zij blij van

Met haar Drentse roots is het geen verrassing dat Judieke houdt van het buitenleven. Ze geniet van het maken van langeafstandswandelingen in de natuur, het liefst met tentje op haar rug. In beweging is ze graag. Bijvoorbeeld met haar team op het volleybalveld, maar ook op de racefiets of in de sportschool is ze in haar element. Judieke geniet van het leren van nieuwe dingen: of dat nou in de keuken, moestuin, of in een boek van één van de grote denkers is. Ze woont samen met haar vriend in Utrecht, waar je haar op een rustig moment kunt vinden voor de houtkachel met de krant of een goed boek.

Dit maakt haar werk zo leuk

Ontwikkeling bij mensen ‘zien gebeuren’. Zien dat er iets in beweging is gezet waardoor een individu of groep mensen een stukje is gegroeid. Ze vindt het mooi als deze ontwikkeling mensen zichtbaar raakt, en vindt het bijzonder om bij te mogen dragen aan dit proces.

e-mailAdviseur
e-mail Mail Judieke van Dijk
e-mail Volg Judieke van Dijk op LinkedIn